Nettsida_ballon3.jpg
Nettsida_ballon3.jpg

New Page


Feminalen ønsker å løfte fram dyktige kvinner – også utenom festivalen.

SCROLL DOWN

New Page


Feminalen ønsker å løfte fram dyktige kvinner – også utenom festivalen.

pikekyss.png

FEMINALEN FØRFEST: PIKEKYSS

28 september arrangerer vi Feminalen Førfest og får besøk av Pikekyss på Lokal Bar! Etter konserteten tar DJ Emilie Sofie over showet. Dørene åpner klokken 19.00.

Pikekyss er et norskt indie-pop band fra Oslo. Kjent for sin dansbare og gitardrevne stil har de høstet gode tilbakemeldinger for sine live shows. Med sine energiske og lekne sett, har de inntatt scener som Øya Klubbdagen, Piknik i Parken, By:Larm og Slottsfjell. Deres siste singel “Sykle Uten Hender” ble også trukket frem som ukas beste fra Urørt hos NRK P3. Etter mye omtale og bl.annet et samarbeid med Sondre Justad på låten “Vår By” har bandet blitt trukket frem som et av de mest interessante nye bandene i Norge. 30 August slapp de også sin nye singel «Under Vann». Rubato skriver blant annet at ”Det er noe med disse litt melankolske tekstene som fremføres på en så levende måte som appellerer så veldig. Med livskraften til en hestehov sprenger de seg vei gjennom asfalten, Rockefeller og inn i hjertene våre.”  

Det er med andre ord verdt å ta turen til Lokal denne kvelden! Det vil blant annet også bli mulighet for å kjøpe festivalpass til en hyggelig pris, vi sees!

event_fem_bw2.jpg
 

Feminalen presenterte: Emilie Storaas på Lokal Bar, 31. mai.

Hør musikken hennes her: https://spoti.fi/2Ws6H01

Mange fikk øynene opp for vokalisten og låtskriveren Emilie Storaas da en av låtene hennes ble brukt i den populære NRK-serien «Unge Lovende». Storaas slapp sitt etterlengtede debutalbum 1. februar i år, og nå kommer hun til Trondheim for spille releasekonsert!

Debutalbumet, som har fått tittelen «Slow Girl», er særegen hifi-pop, hvor Emilies sterke stemme endelig får skinne. Produsert sammen med Karl Klaseie og med musikere fra band som Broen, Jenny Hval og The Fjords, er «Slow Girl» en energisk og særegen debut, og Storaas leverer med overbevisning og stålkontroll.

Storaas har gjort seg bemerket i jazzduoen Kjemilie, sci-fi popbandet Svankropp og samarbeidet med elektronikaduoen Wauwatosa. Hun har åtte utgivelser bak seg, og dette er hennes første soloplate.

Bandet:
Ivar Myrset Asheim - trommer
Vegard Lien Bjerkan - keys
Marius Hirth Klovning - gitar

Facebook-event