Frivillig_v2.png
59.foaje -leik.jpg
Frivillig_v2.png

tekstside


Vil du bidra?

SCROLL DOWN

tekstside


Vil du bidra?

 

Her kan du melde deg på som frivillig til festivalen! 

Feminalen trenger frivillige for at festivalen skal gå på skinner og at besøkende, artister og andre deltakere skal få en flott opplevelse. 

Som frivillig får du en festival t-skjorte, mat og drikke den dagen du jobber, og gratis inngang den dagen du ikke jobber. I tillegg får du møte flotte folk og i år være en av Feminalens frivillige!

 

Navn *
Navn
Hva vil du aller helst jobbe med?
Vi prøver å fordele roller etter hva alle ønsker seg, men av og til går det ikke opp. Fyll inn hva du kunne tenke deg å jobbe med dersom du ikke får førstevalget ditt.
Hvilken dag vil du helst jobbe? *
Hvilken størrelse bruker du i T-skjorte? *

Her kan du lese mer om de ulike rollene og oppgavene.
 

Artistvert

Som artistvert får du ansvar for en av artistene som skal opptre på festivalen. Sørge for at de føler seg hjemme og at de får en fin opplevelse!
 

Seminarvert

Som seminarvert får du ansvar for å forberede til seminar. Ansvar for seminardeltakere, og at lokalet er klart for publikum.
 

Plakat og promo

Plakat og promo handler om å pynte bybildet med plakater og flyers. Andre promo-oppdrag kan også oppstå.

 

Fotograf

Som fotograf tar man bilder av artistene og stemningsbilder på festivalen. Her må du stille med eget kamera og noe forkunnskaper er ønskelig. 
 

Runner

Det oppstår alltid noe man trenger hjelp til under festivalen, så her vil du få mange forskjellige oppgaver.
 

Stagehand

Som stagehand hjelper du til med sceneskift og noe rigging av utstyr. Her er det ønsket med tidligere erfaring fra scene, lyd/lys og musikkutstyr.
 

Merchandise

Noen av artistene har med merchandise, og da vil du som frivillig få ansvar å selge merchandise til publikum som ønsker seg det.
 

Transport

Når artistene ankommer trenger vi sjåfører som kan kjøre de til hotell og tilbake til flyplass når de skal reise. Du må ha førerkort.
 

Scenevakt

Som scenevakt vil din oppgave være å ha oversikt over sikkerheten foran sceneområdet under konsert. Tidligere erfaring er ønsket.

 

Festivalbånd - kontroll

Her skal du hjelpe Olavshallen sine vakter, med å sjekke at deltagerne har festivalbånd. Dette er en sosial post, der du for god kontakt med publikum og andre som arbeider. 

 

 

 

Som frivillig forventes det at du stiller edru og tidsnok på jobb, og at du har med deg god humør og gjør ditt beste. Når du jobber under festivalen jobber du en dag, og får en dag gratis. Jobber du før festivalen vil du ha en annen arbeidsplan, men alle frivillige skal jobbe like mye.
 

Har du spørsmål kan du kontakte frivilligansvarlig Kristin, frivillig@feminalen.no

 
59.foaje -leik.jpg

frivilligbunn


frivilligbunn