IMG_9592.JPG
59.foaje -leik.jpg
IMG_9592.JPG

tekstside


Vil du bidra?

SCROLL DOWN

tekstside


Vil du bidra?

 

Her kan du melde deg på som frivillig til festivalen! 

Feminalen trenger frivillige for at festivalen skal gå på skinner og at besøkende, artister og andre deltakere skal få en flott opplevelse. 

Som frivillig får du en festival t-skjorte, mat og drikke den dagen du jobber, og gratis inngang den dagen du ikke jobber. I tillegg får du møte flotte folk og i år være en av Feminalens frivillige!

 

Navn *
Navn
Er du over 20 år?
Hva vil du aller helst jobbe med?
Vi prøver å fordele roller etter hva alle ønsker seg, men av og til går det ikke opp. Fyll inn hva du kunne tenke deg å jobbe med dersom du ikke får førstevalget ditt.
Hvilken dag vil du helst jobbe? *
Hvilken størrelse bruker du i T-skjorte? *

Her kan du lese mer om de ulike rollene og oppgavene.
 

Artistvert

Som artistvert får du ansvar for en av artistene som skal opptre på festivalen. Sørge for at de føler seg hjemme og at de får en fin opplevelse!
 

Seminarvert

Som seminarvert får du ansvar for å forberede til seminar. Ansvar for seminardeltakere, og at lokalet er klart for publikum.
 

Plakat og promo

Plakat og promo handler om å pynte bybildet med plakater og flyers. Andre promo-oppdrag kan også oppstå.

Fotograf

Som fotograf tar man bilder av artistene og stemningsbilder på festivalen. Her må du stille med eget kamera og noe forkunnskaper er ønskelig. 
 

Runner

Det oppstår alltid noe man trenger hjelp til under festivalen, så her vil du få mange forskjellige oppgaver.
 

Stagehand

Som stagehand hjelper du til med sceneskift og noe rigging av utstyr. Her er det ønsket med tidligere erfaring fra scene, lyd/lys og musikkutstyr.
 

Transport

Når artistene ankommer trenger vi sjåfører som kan kjøre de til hotell og tilbake til flyplass når de skal reise. Du må ha førerkort.

Billett og merch

Her skal du selge billetter og kontrollere allerede kjøpte billetter. Det vil også bli salg av merch i “billettboden”. Artistene har med seg merchandise som de ønsker at vi selger for de. Dette er en sosial post, der du får god kontakt med publikum. 

 

 

 

Som frivillig forventes det at du stiller edru og tidsnok på jobb, og at du har med deg god humør og gjør ditt beste. Når du jobber under festivalen jobber du en dag, og får en dag gratis. Jobber du før festivalen vil du ha en annen arbeidsplan, men alle frivillige skal jobbe like mye.
 

Har du spørsmål kan du kontakte frivilligansvarlig Christina, frivillig@feminalen.no

 
59.foaje -leik.jpg

frivilligbunn


frivilligbunn