festivalprogram.png
festivalprogram.png

New Pagefestivalprogram

SCROLL DOWN

New Pagefestivalprogram

louam 1 .png

LOUAM

Louam er en R&b-artist og låtskriver fra oslo. Inspirasjon til musikken sin henter hun fra andre R&B-artister som Nao og Ella Mai, samt artister fra hennes oppveksten som TLC, Destiny`s child og Mary J. Blige. Fra å være tenåring med få bekymringer, til å plutselig være i tjueårene, danner bakteppet for reisen Louam tar lytterne med på i debutalbumet «Wreckless love». Albumet inneholder sterke og ærlige låter om kjærlighet, forelskelse, nostalgi, ærlighet, relasjoner og tilbakeblikk på tenåringstiden. Albumet er skrevet i samarbeid med flere talentfulle produsenter og låtskrivere, deriblant Alida, Siv Marit ‘INGA’ Egseth, Boxxes, Angus ‘Lowgan’ Trujillo, Thomas ‘JNS’ Jones og Moonshine.

MALL GIRL.png

MALL GIRL

Mall Girl er et ungt popband som er kjent for sitt energisk liveshow. Bethany Forseth-Reichberg på vokal, Iver Armand Tandsether på gitar, Eskild Myrvoll på bass og Hannah Veslemøy Narvesen på trommer. Denne firkløveren har ingen problemer med å hevde seg i rekka av unge norske band som bruker jazzbakgrunnen sin som fundament for cutting edge indie-pop. Inspirasjonskildene spenner fra åttitallspop til noise og matterock til indie, og er knyttet sammen av et lekent uttrykk og en frigjørende holdning til det å lage musikk. Fra å ha spilt sin første konsert i februar har det gått raskt fremover, og bandet er allerede booket til en rekke arrangementer, blant annet Trondheim Calling og Roskilde Festival.  I slutten av april lastet de opp låten “Slay Queen” på P3Urørt, og ble umiddelbart anbefalt av Urørtpanelet.

killdøden 3.jpg

KILLDØDEN

Killdøden består av Ingvill, Gustav og Erik, derav to svensker og en trønder. Sammen spiller de Melodi Grand Prix-punk. Ved oppstart bestemte de seg for at alle i bandet skulle synge, og alle skulle spille sine bi-instrumenter, noe som i dag har ført til et band som har opparbeidet seg en trofast følgerskare både i Norge og Sverige. I høst slapp de sin første dobbelt- singel “Pengar och jobb!” i egen regi. De spilte blant annet under Trondheim Calling 2019, og “Killdøden “Maxar Min Glad” på slutten av kvelden”, skrev Gaffa i sin oppsummering av bransjefestivalens høydepunkter, og rapporterte om allsang i køen utenfor stappfulle Moskus. Musikknyheter.no var tilstede og ga konserten 8/10 på skalaen.

61284517_701257216991023_243976330213851136_n (2).jpg

MUSTI 

 Musti er ung, lovende og har historier å fortelle som vi tror mange kommer til å lytte til i nær fremtid. Rapperen fra Tøyen, som er signert på Nora Collective, har allerede markert seg med sin selvsikre flow og presence. Nylig har hun vært support for svenske Cherrie på hennes turné #RnB4Utour, og skal blant annet spytte vers under den ferske Lairofestivalen i høst. I sommer gjorde hun Øyafestivalen og ryktene derfra sier at dette blir en rå konsertopplevelse på Lokal Bar i november!